Visste du at du kan spare penger ved å varme opp vannet smart?

Illustrasjon

Nå med høye strømpriser og effekttariffer - er det smart å fordele de store strømlastene utover døgnet. Varmtvann er ofte en av de største kildene til energibruk i hjemmet.

Med smart varmtvannsbereder fra LOS, hjelper vi deg med å varme opp vannet på de rimeligste timene og når du trenger det. Sjekk hvor mye du kan spare ved å investere i en smart varmtvannsbereder.

LOS arbeider kontinuerlig med å tilby nye verdifulle tjenester til sine kunder. Smart varmtvannsbereder er en av tjenestene som vurderes.

Bruk kalkulatoren nedenfor for å se hvor mye du kan spare med en ny smart varmtvannsbereder

Boligtype
1
  • Lite
  • Middels
  • Mye
Ved å gå videre samtykker du til at LOS kan lagre denne informasjonen til produkt- og tjenesteutvikling.
Ditt beregnede forbruk:
Kwh / Kr
Ved bruk av smart varmtvannsbereder kan du redusere forbruket ditt med %, og spare:
Kr per år /   Kr per måned
LOS vurderer å tilby smart varmtvannsbereder med nedbetaling over strømregningen, der du kan få opptil 5000,- i Enova-støtte.
Ville du vært interessert i et slikt produkt?
Takk for interessen! Vi har registrert at du er interessert i å vite mer om smart varmtvannsbereder, og tar kontakt med deg når tjenesten er klar.

Les mer om kriterier og krav til dokumentasjon på Enova sine nettsider her

Enovatilskuddet er en støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre gode energi- og klimatiltak. Søknad om støtte må gjøres direkte til Enova.
Beregningen er basert på historiske tall for spotpris i ditt prisområde. Spotprisen vil variere, og kan se annerledes ut i fremtiden. Strømstøtte fra staten er ikke med i beregningsgrunnlaget.
Snitt spotpris i ditt område: 3,24 kr per kWh
Antall personer i husstanden: 4
Forbruk av varmtvann: Medium
Gjennomsnittlig forbruk av varmtvann per person: 70 - 100 liter per dag
Vi tar utgangspunkt i et energiforbruk på 0.001 kWh per liter varmtvann og en gjennomsnittstemperatur på 37,5 grader. Varmetap er satt til 10%.