Coop strømavtale

For Coop medeiere

Som medeier i Coop får du tilgang til en av markedets beste strømavtaler. Coop strømavtale er en rimelig spotprisavtale som følger strømbørsen time for time.

 

Når du velger Coop strømavtale gir vi deg først 200 kroner i velkomstbonus, deretter får du en løpende medlemsbonus på 2 prosent av strømmen du betaler for. Det gis ikke bonus på den delen av strømforbruket som er dekket av Statens strømstøtteordning. Medlemsbonusen overføres automatisk til ditt fordelsregnskap i Coop.


Spotprisavtaler som denne, har historisk sett kommet best ut på pris, i følge Forbrukerrådet. Les mer om det her. Du kan sammenligne denne avtalen med andre strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Sikre deg en av markedets beste strømavtaler!

Hos LOS kan du være trygg på at du får det du bestiller. Coop strømavtale selges kun til medeiere i Coop. Vi garanterer at fastbeløp og påslag vil være uendret i minst 1 måned. Om det skulle skje prisendringer etter dette vil du bli varslet minst 30 dager i forkant.

LOS er en av landets største strømleverandører og leverer god energi til kunder over hele Norge. Det er gratis å bytte til oss og vi fikser alt det praktiske for deg! 

 • 9 kr

  Fast månedspris

 • 3,45 øre

  Påslag per kWh

 • Spotpris

  Avtaletype

Les fullstendige avtalevilkår for Coop strømavtale.

 

Last ned avtalevilkårene for utskrift / pdf her

Angrerett

Ved korrekt utfylt skjema anses opplysningene i angrerettloven § 8 første ledd bokstav h, i og j, jf. annet ledd, gitt.

 

Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette.

Angrefristen utløper 14 dager etter inngåelsen av avtalen.

 

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss: LOS AS, Postboks 603 Lundsiden,4606 Kristiansand S, telefon 38 60 85 00, epostadresse: angrefrist@los.no på en tydelig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i et brev sendt med post eller e-post). 

 

Du kan benytte deg av dette angreskjemaet, men det er ikke obligatorisk. For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper. 

 

Virkningene av at angreretten brukes

Dersom du har anmodet om at utførelsen av tjenestene (derunder levering av vann/gass/ elektrisitet/fjernvarme) skal påbegynnes før angrefristen utløper, skal du betale oss et beløp som står i forhold til det som er utført eller levert fram til du underrettet oss om at du ønsket å gå fra avtalen, sammenlignet med full oppfyllelse av avtalen.

Regjeringens kompensasjonsordning for høye strømpriser innebærer at husholdninger får deler av sine strømutgifter tilbakebetalt gjennom nettleien. Støtten gjelder ut 2023. 

Da kan du velge Coop-avtalen på alle dine anlegg og få 2 prosent medlemsbonus på all strømmen du betaler for.

Dersom medlemskapet hos Coop står på et annet navn i husstanden, trenger du ikke endre dette hos LOS, da du kan bruke husstandens Coop-ID. Dersom du endrer navn, vil din forbrukshistorikk i LOS-appen nullstilles - da det vil registreres som et helt nytt kundeforhold - og ikke bytte av avtale. Du vil fremdeles være kunde av LOS med Coop strømavtale.  

Ofte stilte spørsmål og svar

Det er mange snodige begreper i strømverden! Men for å si det enkelt er det dette du betaler for:

En fast kostnad


Månedspris: En fast pris du betaler for strømavtalen din. Dette dekker våre driftskostnader og fortjeneste. 

Tre varierende kostnader


Disse kostnadene varierer ut i fra hvor mye strøm du bruker, og hvor i landet du bor.

 

Pris per kilowattime: Med en spotprisavtale endrer strømprisen seg fra time til time. Du betaler til enhver tid spotpris for hver kilowattime du bruker. Jo mindre strøm du bruker, jo billigere blir det.

 

Påslag per kilowattime: Et pristillegg du betaler per kilowattime du bruker. Det dekker blant annet elsertifikat som vi betaler inn til staten for deg.

 

Nettleie: Nettleie er det du betaler til ditt lokale nettselskap for at de frakter strøm gjennom kabler til huset ditt. 

 • Eid av Å energi, en av landets største produsenter av ren vannkraft
 • Sertifisert Miljøfyrtårn
 • Støtter barn og unge på Sørlandet med over 1 million kroner hvert år gjennom LOS-fondet
 • Energieffektivisering 

Det er enkelt å bli kunde

Vi fikser alt det praktiske for deg - helt gratis.

 • Du oppgir litt info om deg

 • Vi søker opp målernummeret ditt

 • Du er en av oss!