Ofte stilte spørsmål og svar om Coop strømavtale

200 kroner i velkomstbonus og 2 % medlemsbonus 

Alle som er medeiere i Coop kan velge Coop strømavtale fra LOS. Alle nye kunder vil motta 200 kroner i velkomstbonus.

Velkomstbonusen vil bli synlig i fordelsregnskapet ditt den 10. dagen i måneden etter at du har byttet til Coop strømavtale. Velkomstbonusen utbetales til alle nye kunder på Coop strømavtale og utbetales èn gang per husstand og ved førstegangbestilling. 

I tillegg vil du hver måned motta 2 % medlemsbonus på ditt strømforbruk som utbetales til ditt fordelsregnskap i Coop (det beregnes ikke bonus på nettleie). 

Du vil kunne se totalt opptjent bonus i LOS appen. 

Slik finner du din opptjente bonus på Coop strømavtale 

  • Gå inn i LOS-appen og klikk på meny nede til høyre
  • På venstre side i menyen finner du "Coop bonus".
  • Her finner du oversikt over opptjent strømbonus med LOS for inneværende år (akkumulert per måned) og tidligere år. 
  • Oversikt over bonus og kjøpeutbytte finner du også i Coop-appen under "Mitt Coop".  

Coop strømavtale tilbys eksklusivt til medeierne i Coop 

Avtalen bestilles enkelt ved å klikke her 

 

Dersom du ønsker å komme i kontakt med en kundebehandler i LOS før du bestemmer, deg anbefaler vi deg å sende mail til: kundesenter@los.no

Merk at du må være medeier i Coop for å kunne bestille avtalen, og din Coop-ID registreres for å kunne utbetale bonusen via Coop fordelsregnskap. 

LOS ordner alt det praktiske for deg, og sørger for at du får den gode strømavtalen så raskt som mulig. Vanligvis tar det 4 dager fra du bestiller, til strømavtalen er aktiv hos LOS. 

Du kan bestille Coop strømavtale selv om medlemskapet står i din partners navn. Bonusen vil da komme inn på vedkommende sitt fordelsregnskap. 

Kontakt kundeservice på kundesenter@los.no, så hjelper vi deg å legge inn korrekt medlemsnummer for overføring av medlemsbonus. 

Selvfølgelig! 

Dersom du allerede er LOS kunde og bytter til Coop strømavtale, vil du automatisk få din velkomstbonus på 200 kroner. Velkomstbonusen utbetales til alle nye kunder på Coop strømavtale, og utbetales en gang per husstand og ved førstegangsbestilling. 

 

Velkomtbonus utbetales til ditt Coop fordelsregnskap.

En gang i måneden utbetales medlemsbonus til ditt fordelsregnskap i Coop. Fordelsregnskapet oppdateres den 10. i hver måned. 

Ja, du får 2 % medlemsbonus på alle dine anlegg som er tilknyttet Coop strømavtale. Velkomstbonusen betales ut en gang, uavhengig av antall anlegg. 

Dersom du bruker eFaktura, unngår du fakturagebyr. Ønsker du å motta papirfaktura, tilkommer et gebyr på kroner 29 per faktura. eFaktura oppretter du i din nettbank.