Bestill LOS Trygg

Det handler om å være trygg

Det er viktig å være forberedt når noe skjer. For mange handler dette om å være trygg på at konsekvensene av uventede hendelser blir minst mulig.

I Norge slår lynet ned mer enn 100.000 ganger hvert år. Dersom du skulle få strømrelaterte skader i din bolig, dekker LOS Trygg inntil 4000 kroner av egenandelen på din innboforsikring. Man kjøper ikke en forsikring for å tjene penger, man kjøper en ekstra trygghet i hverdagen dersom uhellet rammer deg. LOS Trygg handler nettopp om dette.

Dersom du eller din ektefelle eller samboer skulle bli arbeidsledig eller sykemeldt utover en måned, så dekkes 3000 kroner av dine strømutgifter hver måned i inntil seks måneder. Dersom du har lavere strømutgifter enn 3000 kroner i måneden, så får du utbetalt mellomlegget til din konto.

LOS Trygg er et tilbud til deg som er strømkunde hos LOS. Forsikringen har ingen bindingstid, og koster kun 1,50 kroner pr. dag. Det er mindre enn hva du betaler for en bærepose i butikken. Dersom du får bruk for LOS Trygg én gang i løpet av fem år, så har du dekket inn det forsikringen koster i perioden, og enda litt til. Kanskje du også burde ha litt mere trygghet i hverdagen?

LOS Trygg leveres i samarbeid med Tryg Forsikring

Fant du ikke det du lette etter?