Fortsetter det gode samarbeidet

OBOS har et godt samarbeid med strømleverandøren LOS. Du har derfor en av Norges billigste strømavtaler som OBOS har fremforhandlet på medlemmenes vegne.

Alle norske strømkunder får innen 1. januar 2019 nye, automatiske strømmålere. Mange OBOS-borettslag har mottatt melding fra Hafslund Nett om bytte fra fellesmåling til individuell måling. Dette innebærer en fysisk utskifting og tilrettelegging av nye smarte strømmålere. Selv om det blir opphør av fellesmåling, vil det gode samarbeidet OBOS har med strømleverandøren LOS videreføres.

OBOS har på medlemmenes vegne fremforhandlet en eksklusiv og svært konkurransedyktig strømavtale fra LOS. Som beboer trenger du derfor ikke foreta seg noe mht. kraftleveransen når du får ny automatisk strømmåler.

Merk at kostnadene for nettleie generelt vil øke noe når fellesmålingen avvikles og nye målere kommer på plass. Kraftleveransen fra LOS påvirkes ikke av omleggingen og er like konkurransedyktig som tidligere. Vi håper du som beboerne vil merke lite til omleggingen.

Strøm og nettleie vil komme på samme faktura fra LOS, slik at du enkelt kan holde oversikt over eget strømforbruk. Skulle det være noe du lurer på i forbindelse med omleggingen, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Fant du ikke det du lette etter?