Stor interesse for solceller

Interessen for solstrøm på Sørlandet er stor. Etter at LOS lanserte solcelleanlegg i samarbeid med Otovo i februar, har nærmere 3000 husstander til nå fått regnet ut hvor egnet deres tak er for solceller.

– Interessen for solceller som egen energikilde er stor, og responsen vi har fått på det nye LOS-produktet er svært gledelig, sier Margit Unander, direktør privatmarked i LOS.

Tilbakesalg
Som et introduksjonstilbud tilbyr LOS og Otovo de første 100 kundene mulighet for å selge den strømmen de produserer selv, men ikke bruker, tilbake til LOS for 1 krone per kilowatt. Kundene kan også velge at den strømmen de må kjøpe er fornybar.

– Sørlandet kunne blitt omdøpt til sollandet, smiler Unander, som sier at en normal enebolig kan få dekket opp mot 50 prosent av sitt eget forbruk under optimale lysforhold.

Solkalkulator
Man kan sjekke hvor egnet taket på boligen er ved å gå inn på los.no/sol. For å regne ut egnethet og lønnsomhet oppgir man adresse og e-post. I løpet av et par sekunder kommer beregningene på e-post. Når man bekrefter interesse får man et konkret tilbud tilbake.

– Sjekk mulighetene for solceller på din bolig nå, oppfordrer Margit Unander.

Fant du ikke det du lette etter?