LOS forutsigbar - frys prisen i korte perioder

Vil du slippe å bekymre deg for de høyeste pristoppene gjennom året? Med LOS forutsigbar knyttet til strømavtalen din, får du tilbud om fastpris for korte perioder av gangen.

Med LOS forutsigbar kan du velge fastpris for to måneder av gangen – helt uavhengig av hvilken strømavtale du ellers har.

Du velger selv hvilke perioder gjennom året du ønsker fastpris - og får på den måten fordelene med fastpris når forbruket øker og prisen svinger som mest – og din vanlige strømpris ellers i året. Smart, ikke sant?

Slik fungerer det: 

Steg 1:
For å motta fastpristilbud må du ha tjenesten LOS forutsigbar knyttet til din strømavtale. Det bestiller du ved å fylle ut skjemaet nederst på denne nettsiden. LOS forutsigbar koster 49 kr/mnd. Se avtalevilkår for tjenesten. Merk at bestilling av tjenesten LOS forutsigbar ikke automatisk gir deg fastprisen, den må bestilles som beskrevet i steg 2. 

Steg 2:
Etter du har bestilt LOS forutsigbar, vil du i utvalgte perioder i året motta fastpristilbud for korte perioder av gangen. For eksempel kan du medio september motta fastpristilbud som gjelder for månedene november og desember. Tilbudet mottar du på e-post, og du må selv aktivt takke ja til fastpristilbudet for å sikre deg fastprisen. Dersom du ikke aktivt takker ja til tilbudet, beholder du din vanlige strømpris fram til du mottar nytt fastpristilbud for neste periode. 

Når fastprisperioden er over, tilbakeføres du automatisk til din opprinnelige strømavtale og pris. 

Fastprisen gjelder kun for ditt strømforbruk, nettleien kommer i tillegg. Bestilling av fastpris er bindende for både LOS og for kunden. 

På grunn av store svingninger i strømmarkedet har vi valgt å sette salget av LOS forutsigbar på pause. 

Vi gjør oppmerksom på at statens strømstøtte gir en sikring mot de høyeste pristoppene, og at denne støtten ikke tar utgangspunkt i fastpris, men i spotprisen. Les mer om statens strømstøttordning her.