pixel code

LOS forutsigbar - frys prisen om vinteren!

Vil du slippe å bekymre deg for de høyeste pristoppene gjennom høst- og vinterhalvåret? Med LOS forutsigbar knyttet til strømavtalen din, får du tilbud om fastpris for to måneder av gangen gjennom vinteren.

image
LOS forutsigbar fastpris sep.-okt. 2021

Mange bekymrer seg for strømregningen i vinterhalvåret, når både strømpriser og strømforbruk er på det høyeste. 

Med LOS forutsigbar får du fire ganger i året tilbud om fastpris for to måneder av gangen – helt uavhengig av hvilken strømavtale du ellers har.

På den måten får du fordelene med fastpris når forbruket øker og prisen svinger som mest – og din vanlige strømpris ellers i året. Smart, ikke sant?

Du velger selv om du vil takke ja til fastpristilbudet, og når fastprisperioden er over, tilbakeføres du automatisk til din opprinnelige strømavtale og pris. Fastprisen gjelder kun for strømforbruket ditt, nettleien kommer i tillegg. 

Grafen over viser fastprisen for september og oktober 2021 sett mot spotprisen i prisområde NO2 i samme periode. De som valgte fastpris i denne perioden gjorde et svært lønnsomt valg. Vi kan aldri garantere at fastprisen lønner seg, men den gir forutsigbarhet og beskyttelse mot pristopper gjennom vinteren, slik at du ikke trenger å bekymre deg dersom spotprisen på strøm stiger kraftig.  Bestilling av fastpris er bindende for både LOS og for kunden. 

LOS forutsigbar koster 39 kr/måneden. 
Avtalevilkår

Fastpristilbud for januar - februar 2022
Fastpristilbudet for de to vintermånedene er 139,95 øre/kWh. Prisen inkluderer mva., månedspris og avgifter. Fastprisen må bestilles innen 1. desember 2021.

Jeg ønsker å bestille LOS forutsigbar

Legg inn din kontaktinformasjon, så blir produktet registrert på din strømavtale hos LOS.