pixel code

LOS forutsigbar - frys prisen om vinteren!

Vil du slippe å bekymre deg for de høyeste pristoppene gjennom høst- og vinterhalvåret? Med LOS forutsigbar knyttet til strømavtalen din, får du tilbud om fastpris for to måneder av gangen gjennom vinteren.

image
LOS forutsigbar fastpris i 2021

Mange bekymrer seg for strømregningen i vinterhalvåret, når både strømpriser og strømforbruk er på det høyeste. Med LOS forutsigbar kan du velge fastpris for to måneder av gangen – helt uavhengig av hvilken strømavtale du ellers har.

På den måten får du fordelene med fastpris når forbruket øker og prisen svinger som mest – og din vanlige strømpris ellers i året. Smart, ikke sant?

Slik fungerer det: 

Steg 1:
For å motta fastpristilbud må du ha tjenesten LOS forutsigbar knyttet til din strømavtale. Det bestiller du ved å fylle ut skjemaet nederst på denne nettsiden. LOS forutsigbar koster 39 kr/mnd. Se avtalevilkår for tjenesten. Merk at bestilling av tjenesten LOS forutsigbar ikke automatisk gir deg fastprisen, den må bestilles som beskrevet i steg 2. 

Steg 2:
Etter du har bestilt LOS forutsigbar, vil du 4 ganger i året motta fastpristilbud for to måneder av gangen. For eksempel vil du medio juni motta fastpristilbud som gjelder for månedene september og oktober. Tilbudet mottar du på e-post, og du må selv aktivt takke ja til fastpristilbudet for å sikre deg fastprisen. Dersom du ikke aktivt takker ja til tilbudet, beholder du din vanlige strømpris fram til du mottar nytt fastpristilbud for neste periode. 

Når fastprisperioden er over, tilbakeføres du automatisk til din opprinnelige strømavtale og pris. Fastprisen gjelder kun for ditt strømforbruk, nettleien kommer i tillegg. Bestilling av fastpris er bindende for både LOS og for kunden. 

Lønnsom fastpris i 2021

Grafen over viser fastprisen for de fire fastprisperiodene gjennom 2021 sett mot spotprisen i prisområde NO2 i samme periode. De som valgte fastpris gjennom 2021 gjorde et svært lønnsomt valg.

Vi kan aldri garantere at fastprisen lønner seg, men den gir forutsigbarhet og beskyttelse mot pristopper gjennom vinteren, slik at du ikke trenger å bekymre deg dersom spotprisen på strøm stiger kraftig.  

Jeg ønsker å bestille LOS forutsigbar

Legg inn din kontaktinformasjon, så blir tjenesten LOS forutsigbar registrert på din strømavtale hos LOS. 

Med LOS forutsigbar knyttet til strømavtalen din, vil du gjennom året motta 4 fastpristilbud. Du må selv aktivt bestille fastprisen, som blir sendt i egen e-post. Ved å fylle ut skjemaet under, bestiller du tjenesten LOS forutsigbar, og ikke fastpris.