pixel code

Vi er LOS

LOS er en av landets ledende strømleverandører, som leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS ønsker å gjøre det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag.

 

I 2019 ble vi kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019. Våre hyggelige kunderådgivere hjelper deg gjerne, i mange år har vi vært i toppen av uavhengige nasjonale målinger av kundeservice og kundetilfredshet.

Miljø- og samfunnsansvar
LOS setter bærekraft og ansvarlighet høyt - og er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn og en klimanøytral bedrift.

Vi tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til våre kunder, og kjøper oppinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Vi hjelper kundene med å ta gode valg - og har løsninger for solstrøm og hjemmelading. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og løsninger tilpasset kundens behov. 

Gjennom LOS-fondet deler vi årlig ut over en million kroner til barn og unge på Sørlandet, det har vi gjort siden 2004. Vi støtter også opp om klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater. 

LOS er et selskap i Agder Energi, som er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft. 

Kontakt LOS

Her finner du organisasjonsnummer, adresse og kontaktinformasjon

image