Vi er LOS

LOS er en av landets ledende strømleverandører, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS ønsker å gjøre det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag.

 

LOS er et heleid datterselskap i Å Energi, som igjen eies av kommunene på Agder sammen med Statkraft. Å Energi er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft. 

Våre hyggelige kunderådgivere hjelper deg gjerne. I mange år har vi vært i toppen av uavhengige nasjonale målinger av kundeservice og kundetilfredshet.

Miljø- og samfunnsansvar
LOS setter bærekraft og ansvarlighet høyt - og er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Vi har vært sertifisert Miljøfyrtårn siden 2009 og er en klimanøytral bedrift.

Vi tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til våre kunder, og kjøper alle oppinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Vi hjelper kundene med å ta gode valg - og har løsninger for solstrøm og hjemmelading. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og løsninger tilpasset kundens behov. 

Sertifiseringsordningen Trygg strømhandel ble etablert i 2020 og LOS var første strømleverandør som sertifiserte seg. For LOS var det en selvfølge å gjennomføre sertifiseringen for å bidra til et tryggere og enklere strømmarked for kundene.

Gjennom LOS-fondet deler vi årlig ut over en million kroner til barn og unge på Sørlandet, det har vi gjort siden 2004. Vi støtter også opp om klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater. 

Kontakt LOS

Her finner du organisasjonsnummer, adresse og kontaktinformasjon

 

Hovedkontor: 
Kjøita 18, 4630 Kristiansand
(Kundeservice er åpen via chat/telefon 09:00 - 15:00 alle hverdager)

 

Postadresse: 
Postboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand 

 

Fakturaadresse: 
Se våre krav til elektronisk fakturering

 

Org.nr:
982 974 062

 

Telefon:
38 60 85 00

 

Kontakt kundeservice her

image