Vi er LOS

LOS er en av landets ledende strømleverandører, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS ønsker å gjøre det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag.

 

LOS er et heleid datterselskap i Agder Energi, som igjen eies av kommunene på Agder sammen med Statkraft. Agder Energi er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft. 

Våre hyggelige kunderådgivere hjelper deg gjerne. I mange år har vi vært i toppen av uavhengige nasjonale målinger av kundeservice og kundetilfredshet.

Miljø- og samfunnsansvar
LOS setter bærekraft og ansvarlighet høyt - og er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Vi har vært sertifisert Miljøfyrtårn siden 2009 og er en klimanøytral bedrift.

Vi tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til våre kunder, og kjøper alle oppinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Vi hjelper kundene med å ta gode valg - og har løsninger for solstrøm og hjemmelading. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og løsninger tilpasset kundens behov. 

Sertifiseringsordningen Trygg strømhandel ble etablert i 2020 og LOS var første strømleverandør som sertifiserte seg. For LOS var det en selvfølge å gjennomføre sertifiseringen for å bidra til et tryggere og enklere strømmarked for kundene.

Gjennom LOS-fondet deler vi årlig ut over en million kroner til barn og unge på Sørlandet, det har vi gjort siden 2004. Vi støtter også opp om klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater. 

Kontakt LOS

Her finner du organisasjonsnummer, adresse og kontaktinformasjon

 

Hovedkontor: 
Kjøita 18, 4630 Kristiansand
(Kundesenteret er åpent 08:30 - 16:00 alle hverdager)

 

Postadresse: 
Postboks 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand 

 

Fakturaadresse: 
Se våre krav til elektronisk fakturering

 

Org.nr:
982 974 062

 

Telefon:
38 60 85 00

 

Kontakt kundeservice her

image